Događanja - Podružnica Sinj

Volonterska akcija akcija „72 sata bez kompromisa“

 U organizaciji volontera Hrvatske , od 13-15. listopada 2017.g.,provodi se volonterska akcija akcija pod nazivom „72 sata- bez kompromisa“. Akciju provode volonteri u pet većih hrvatskih gradova , a zahvaljujući volonterima iz Sinja , provest će se i u našem gradu . Sinjski volonteri ovom akcijom žele obuhvatiti i našu podružnicu i naše korisnike , kroz slijedeće aktivnosti :

13.listopada:uređenje okoliša Podružnice , uz potporu naših korisnika , u vremenu od 10,30 – 14,00 sati , Volonteri i naši korisnici pomeli su dvorište ,

Nakon pauze volonteri su , uz pomoć našeg kućnog majstora , uredili sjeverni travnjak , podrezali granje , uklonili kamenje oko ljuljačke , otpilali propale ruže i čemprese. Očistili cvijetnjak i pokupili otpalo lišće. U pauzi smo se malo pogostili , družili , pjevali , proslavili Ivanov rođendan.

-14.listopada-izlet na hipodrom ( sadržaji :jahanje , zabavne igre , druženje ) . Aktivnosti započinju u 10,30 ,dijete je potrebno dovesti na hipodrom i ostati uz njega , ako je procijenjeno damu je potrebna pratnja na izletu . Završetak programa je u cca 14 sati . Potrebno je ponijeti nešto za pojesti i popiti ( sendvić i sok ili voda ) , kapu i slojevitu odjeću i prikladnu obuću.

-15.listopada– Sv misa u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske,. s početkom u 11,30 sati