Nekategorizirano

VELIKO HVALA! Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Kada se naši dragi prijatelji i donatori velikog srca okupe, zajedno čine čuda i pokrenu ljude našeg grada Splita. Tako je bilo i ove subote, 3.12.2022. povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom u City Centeru One gdje se organizirala humanitarna akcija za naš Centar, čija je glavna poruka bila osvijestiti ljude o mogućnostima naših korisnika te im pružiti priliku da vide i upoznaju što sve osobe s invaliditetom mogu samo kad im damo šansu i pružimo ruku pomoći i podrške.

Našu akciju najbolje opisuju riječi studentice gastronomije Visoke škola Aspira, Karle Krstulović: „Najvažniji od svih sastojaka je LJUBAV koju osjećamo prema ovoj djeci i prema svemu što radimo jer je velika stvar sudjelovati u jednoj ovakvoj akciji i to je najljepše od svega.“

Hvala Vam dragi prijatelji što smo jedni drugima svake godine bliži i što jedni drugima unosimo dar u srca te pokrećemo svjetlo LJUBAVI.

S velikom zahvalnošću hotelu Le Meridien Lav, Visokoj školi Aspira, City Centeru One i Julius Meinl te korisnicima i djelatnicima Centra za odgoj i obrazovanje „Juraj Bonači“.

Glazbenim notama i pjesmom popraćeni su radosni trenuci zajedništva u kreativnoj slastičarnici, hvala Vam duo Romana i Andrija, Lorena Bućan i Helena Gudelj.

Od srca radosni i zahvalni korisnici, djelatnici i ravnateljica Centra!