Zajednička događanja - DC Firule

Suradnja s Nadalinom kroz projekt radne aktivnosti u lokalnoj zajednici

Projekt „Radne aktivnosti u lokalnoj zajednici“ počeo se provoditi u ožujku 2015. godine u suradnji COO ,,Juraj Bonači“, Split i  Luxora d.o.o. na adresi Put  Majdana 43 a Solin .

Cilj ovog projekta je povećati kvalitetu usluga koje nudimo našim korisnicima i ojačati njihovu integraciju u prirodnu sredinu u kojoj imaju priliku razvijati socijalne i radne vještine. Korisnici Odjela za pružanje socijalnih usluga osobama s intelektualnim oštećenjima – Firule odlaze u ,, Nadalinu“  u vremenu od 8:30 do 11:00 sati u pratnji radnog instruktora dva do tri puta tjedno.

Zahvaljujući empatiji zaposlenika i zajedničkom trudu naši korisnici su upoznali sve faze proizvodnje čokolade. Uz podršku radnog instruktora sudjeluju u dijelu procesa proizvodnje i pakiranja čokoladnih proizvoda.  Uspješnom, sada već dugogodišnjom suradnjom i na radost svih pokrenut je novi projekt u vrijeme Adventa. Korisnici  su oslikali razglednice sa Božićnim motivima te se iste  koriste kao omot čokolade. Dio sredstava od prodaje čokolade  namijenjen je COO ,, Juraj Bonači“, Split.

Veliko hvala gospodinu Marinku Biškiću i njegovim djelatnicima na trudu i želji da se naši korisnici osjećaju vrijednim i prihvaćenim članovima našeg društva i sa  neskrivenom radošću i nestrpljenjem čekaju odlaske u njegov čokoladni pogon.