COO "Juraj Bonači"

Započela humanitarna akcija i prodajna izložba u City Center One

Udruga Studenti za studente i COO Juraj Bonači nastavljaju s humanitarnom akcijom “Toplim srcem i vedrim duhom za COO Juraj Bonači”. 

U proteklim danima mladi grada Splita svoje slobodno vrijeme proveli su u druženju i izradi božićnih ukrasa s korisnicima Centra. Plod ove volonterske akcije su prekrasni božićni ukrasi koji će svaki dom učiniti još toplijim u ovo božićno vrijeme.

Božićna prodajna izložba izrađenih ukrasa održat će se u City Center One od 14. – 16. prosinca 2017. gdje će svi posjetitelji imati priliku vidjeti kreativnost na djelu maštovitih korisnika Centra i mladih volontera.

Svečano otvaranje božićne izložbe započelo je u četvrtak, 14. prosinca 2017. s početkom od 18 sati uz prigodni program i brojna iznenađenja. Kako je bilo na otvaranju pogledajte niže u videu.

 


 

Cilj humanitarne akcije je prikupljanje sredstava za uređenje igrališta u Odjelu za pružanje socijalnih usluga osobama s poremećajem iz autističnog spektra.

Svi zainteresirani građani mogu doprinijeti akciji kupnjom i uplatom donacija na posebni humanitarni račun: HR24 2330 0031 5230 3002 7, koji je otvoren do 4. siječnja 2018.

Humanitarna akcija „Toplim srcem i vedrim duhom za COO Juraj Bonači“ potaknula je mlade da svoje ideje i nesebičnu ljubav podare Centru Juraj Bonači, a ovim putem pozivamo sve građane grada Splita da posjete prodajnu izložbu, odaberu svoj božićni ukras koji će upotpuniti svaki dom.

Organizator humanitarne akcije „Toplim srcem i vedrim duhom za COO Juraj Bonači“ je udruga Studenti za studente Split.

„Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.”

Partneri u organizaciji su: City Center one SplitLe Méridien Lav SplitKlub mladih SplitKino klub Split i Sveučilište u Splitu – University of Split

Medijski pokrovitelji su: Radio Sunce SplitRadioKampus i Dalmatinski portal