COO "Juraj Bonači" Događanja - Odgoj i obrazovanje

Poziv roditeljima na duhovno osnaživanje don Mihovila Kurkuta u sklopu Međunarodnog dana obitelji!

Poštovani roditelji,

povodom Međunarodnog dana obitelji 15.05.2017.g., naš Centar otvara svoja vrata za sve roditelje, djelatnike, prijatelje, suradnike i sve ljude koji žele upoznati naš Centar.  U sklopu Dana otvorenih vrata 15. svibnja 2017. godine u ulici Brune Bušića 30  s početkom u 9.00 sati odvijat će se radionice koje će održati stručnjaci različitih profila našeg Centra.

U osmišljavanju programa djelatnici i roditelji su izrazili želju i potrebu za duhovnim osnaživanjem, te smo organizirali prigodno druženje kroz zajedničko duhovno osnaživanje.

Duhovno osnaživanje održat će se u Velikoj sali s početkom u 18.00h, koje će predvoditi svećenik-salezijanac Don Mihovil Kurkut kojeg smo imali priliku upoznati proteklih godina u župi Marije Pomoćnice na Kmanu.

Pod teretom  svakodnevice i velike i zahtjevne odgovornosti biti roditeljem , poglavito djece i mladih s poteškoćama u razvoju roditelji često gube fizičku i psihičku snagu kao i povjerenje u druge ljude.
Zato nikada ne treba prestati vjerovati u sebe, u svakog člana svoje obitelji i sve ljude koji vam u najtežim trenutcima žele pomoći i pružiti vam podršku i ohrabrenje.
Cilj našeg zajedničkog druženja je osnaživanje i vraćanje snage i vjere u ljubav, mir i sreću na dobrobit onih koje najviše volimo, a koji nas najviše trebaju- VAŠA I NAŠA DICA!

Radujemo se Vašem dolasku i zajedničkom druženju.

Srdačno,

Ravnateljica
Snježana Čotić, prof.