Događanja - Podružnica Sinj

Podružnica Sinj – događanja u tjednu uoči Uskrsa

Tjedan uoči Velikog tjedna i Uskrsa u Podružnici Sinj protekao je u društvu brojnih gostiju i događanja:

U ponedjeljak 19.3. posjetili su nas učenici 3.razreda OŠ fra Pavla Vučkovića sa svojom učiteljicom gospođom Marijanom Jelinčić. Učenici su donijeli našoj djeci na poklon školski pribor koji smo podijelili po skupinama.

U utorak 20.3. posjetili su nas učenici 2.f i 3.f razreda srednje tehničke škole ˝Ruđera Boškovića˝iz Sinja sa svojim profesoricama Maricom Barač i Natalijom Ivandić. Tom prilikom darivali su naše korisnike s Uskrsnim vrećicama u kojima su se nalazili slatkiši. Moramo napomenuti da je ovo drugi posjet ovih učenika nakon Božića. Skupa smo se družili i zapjevali uz gitaru.

Srijeda je protekla u znaku osoba s Down sindromom. Jedna grupa djece išla je u posjetu u osnovnu školu ˝Kamešnica˝u Otoku gdje je bila upriličena kreativna radionica. Druga grupa djece došla je u posjet jod nas. Bili su to učenici 4.b razreda osnove škole ˝Ivana Lovrića˝iz Sinja sa svojom učiteljicom Mirjanom Živalj.

U petak i subotu (23. i 24.3.) organizirali smo prodajnu izložbu prigodnih ukrasa. Izložbu smo organizirali u Maxi Konzumu u Sinju. Izuzetno smo zadovoljni s količinom prodanih artikala.