Događanja - Podružnica Sinj

Obilježen svjetski dan sindroma down u Podružnici Sinj

U zajedničkoj akciji sudjelovali su djelatnici trgovina MANA Sinj, Tommy Sinj, pizzerija i cafe bar Pinjur. Svi zaposlenici spomenutih poslovnih subjekata primili su nas sa oduševljenjem. Prilazili su nam i njihovi potrošači te im čestitali njihov dan. Druženje je završilo uz slatko osvježenje:kolač i sok.
Svim partnerima u ovoj akciji srdačno se zahvaljujemo na prijemu i donacijama koje smo dobili.Istovremeneo dok je trajala ova akcija sa odraslim korisnicima, druga grupa djece bila je u posjetu OŠ ˝Kamešnica˝ u Otoku. Učenici spomenute škole dočekali su naše korisnike u špaliru što je bilo dirljivo sa osmijesima na licu. Nakon toga su zajedno sudjelovali u izradi prigodnih ukrasa za nadolazeći Uskrs. Rastanak je uslijedio nakon sat i po vremena uz obećanje da će se druženje između naših ustanova nastaviti.

I na kraju taj dan je bio zaista prepun iznenađenja. Za učenike koji su ostali u školi upriličena je posjeta učenika 4b. razreda  OŠ˝Ivana Lovrića˝ iz Sinja sa svojom učiteljicom gđom Mirjanom Živalj. I ovo druženje je prošlo uz pjesmu, ples i dobro raspoloženje.
I kao  što smo naveli na početku ove kratke priče svi mi usprkos različitostima činimo mozaik koji se zove život zato se trebamo potruditi da nam u zajednici bude što ljepše i ugodnije.