COO "Juraj Bonači"

Moj Zaba Start: 2. nagrada za Malu tvornicu sreće

U zagrebačkom hotelu Esplanade u četvrtak 24.10. smo doznali pobjednike petog ciklusa natječaja Moj Zaba Start u kojem je Zagrebačka banka dodijelila potpore ukupne vrijednosti 990 tisuća kuna projektima u tri kategorije: Poduzetništvo, Društvo te Kultura i znanost. Ove godine na natječaj je prijavljeno više od 400 projekata. U svakoj kategoriji dodijeljene su po tri nagrade prema odluci stručnog žirija u iznosu od 120.000 kuna, 100.000 kuna i 80.000 kuna, dok je najboljim projektima po izboru javnosti pripalo po 30.000 kuna.

Projekt našeg Centra : socijalna udruga “Mala tvornica sreće” našao se među 10 finalista kategorije Društvo. Prezentacijom poslovnog plana i ideje projekta pred stručnim žirijem, uslijedila je odluka da je naš projekt osvojio 2. nagradu stručnog žirija Zagrebačke banke i financijsku potporu u iznosu od 100.000 kn. 
Sredstva su namijenjena su prvenstveno za pokretanje programa zapošljavanja osoba s intelektualnim teškoćama i poticanje društvene uključenosti, služeći se alatima za postizanje tih ciljeva.

Zahvaljujemo svima koji su pripomogli i koji će pomoći pri ostvarivanju ovog projekta.

Čestitamo svim sudionicima i dobitnicima nagrada!