COO "Juraj Bonači"

Maturalna večer 2020.

„Kad se (male) ruke slože, sve se može, sve se može!“ savršeno opisuje kako smo zajedničkim djelovanjem – maturanti, djelatnici i roditelji rekli „stop“ koroni, a PJESMOM i PLESOM dočekali Maturalnu večer.

Bila je ovo izazovna godina za sve nas i iako je postojala doza straha da maturalnog slavlja neće biti, ipak su naši maturanti dočekali zaslužno veselje. Tijekom godine su živjeli i spremali se za večer koju će pamtiti cijeli život.

Tako je došao i taj dan, kada su se pjesmom i plesom oprostili od svojih školskih dana, u „ladice“ spremili najljepše uspomene, a zagrljajem i poljupcem ispratili svoje učitelje.

Hvala svim učiteljima na njihovom svakodnevnom radu i požrtvovnosti, na svom trudu koji su uložili i našim donatorima koji su nam pomogli u osmišljavanju i održavanju našeg maturalnog plesa.

Našim dragim maturantima i njihovim roditeljima hvala na povjerenju koje su nam dali, vjeri u naše znanje i vještine, te vam od srca želimo sretan i blagoslovljen put u daljnjim životnim avanturama.

Uživajte u ljetnim praznicima!

Snježana Čotić, ravnateljica Centra zajedno sa svim djelatnicima

 

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript