COO "Juraj Bonači"

Čet’ri stađuna – Proslava Međunarodnog dana obitelji

Prošle, 2017. godine, uspostavljena je uspješna suradnja među splitskim ustanovama i udrugama koje skrbe o umirovljenicima i osobama s intelektualnim poteškoćama Županije splitsko-dalmatinske koja je rezultirala prekrasnim iskustvima i zajedničkim programom prigodom Dana obitelji pod motom „80 nam je godina tek“.

Zanimljive zajedničke radionice, međusobni posjeti korisnika te njihovo veselje, kao i povratne informacije svih koji su na bilo koji način sudjelovali u ovom projektu, ponukali su ravnatelje i voditelje brojnih splitskih ustanova i udruga da nastave njegovati ovu suradnju.

Okupivši se u još većem broju u siječnju 2018. godine, osmislili smo ovogodišnji programom kojeg smo nazvali „ČET’RI STAĐUNA“.

Nakon četiri mjeseca priprema po grupama (godišnjim dobima) objedinili smo program na generalnoj probi u okviru zajedničkog izleta u Vrliku 9. svibnja.

150 sudionika ovog programa ne može dočekati da vam pokaže što je pripremilo.

Proslava će se održati 15. svibnja 2018.g. od 9.30 h do 11.30 h u Velikoj dvorani Nadbiskupijskog sjemeništa (Zrinsko-frankopanska 19, Split)

U programu sudjeluju:
Korisnici domova za starije i nemoćne osobe. Split (Zenta i Vukovarska) ; Lovret, COO “Juraj Bonači” ( Split i Sinj), COO “Slava Raškaj” Split, Centar za rehabilitaciju “fra Ante Sekelez” Vrlika, Udruga Srce”, Udruga “Mi” – Centar Zlatno doba, udruga “Studenti za studente”, Klub mladih Split, Glazbena mladež Split, Skac_ST, Hrvatsko nadzemlje, OŠ “Ivana Lovrića” Sinj, OŠ “Spinut” Split, OŠ “Milana Begovića” Vrlika

Nosioc projekta je Splitsko-dalmatinska županija uz potporu Grada Splita.

Puni pozitivne energije i lijepim emocija pozivamo vas da nam se pridružite u utorak, 15. svibnja na obilježavanju Međunarodnog dana obitelji jer… Obitelj je gdje život počinje i ljubav nikad ne završava!