COO "Juraj Bonači"

Sretan Uskrs – danas kad je Sloboda pobijedila strah, Svjetlo mrak, Ljubav smrt

Dragi djelatnici Centra za odgoj i obrazovanje “Juraj Bonači” Split,

u ovim teškim trenucima s kojima se svakodnevno suočavamo, kada su nam dani ispunjeni neizvjesnošću i kada nam se čini da su mrak i strah prevladali, pronalazim radost u ovoj mogućnosti da vam se ovako virtualno obratim i čestitam dolazak Svjetlosti i Ljubavi.

Znam da svatko od vas trenutno prolazi bujicu emocija koje vam ne daju disati. Posebice vi koji ste trenutno preraspoređeni i udaljeni iz našeg Centra. Ispred vas su sada herojski dani s novim izazovima. Iskreno poštujem vaš rad i odricanja koja morate sada poduzeti. Divim se vašoj hrabrosti i sposobnosti s kojima ćete, vjerujem, izići još snažniji. Osobno se svakom od vas zahvaljujem na radu i strpljivosti u proteklih par tjedana. Iako nam se čini kako trenutno nema svjetla na kraju tunela, u primjeru Uskrsnuća pronalazim utjehu i nadu da ćemo se svi uskoro sresti u našem Centru te ispuniti hodnike radošću i ljubavlju.

Zaista vjerujemo kako su naša srca mjesta u kojima se svakodnevno susrećemo s dragim nam osobama, iako su nam fizički daleko. Tako i ja s vama i od srca želim Sretan i Blagoslovljen Uskrs.

“Danas kad je Sloboda pobijedila strah, Svjetlo mrak, Ljubav smrt. Sretan vam Uskrs!” – p.Luka Rađa

Snježana