COO "Juraj Bonači" Događanja - Podružnica Sinj

Sinjski Laureat – zahvala za rad Podružnice Sinj

Ljeto u Sinju prepoznatljivo je po tradicionalnim događanjima i manifestacijama od kojih se kao najznačajnije mogu izdvojiti viteška igra Sinjska alka i Dan grada Sinja koji se obilježava upravo na dan Velike Gospe.

Potaknuti Sinjskim bogatim ljetnim programom, naša Podružnica Sinj odlučila je pridružiti se i upotpuniti program prodajnom izložbom radova koje su izradili vrijedne ruke naših korisnika. Motive smo crpili iz bogate Sinjske kulturne baštine i tako smo se uklopili u široku lepezu ljetnih događanja u Gradu Sinju.

Nakon toga uslijedilo je gostovanje naših korisnika na koncertu klape Sinj koji je održan u Alkarskim dvorima. Naši korisnici priredili su scensku točku inspirirani pjesmom Rera od istoimene klape te su uz pjesmu prikazali i druge narodne običaje i ples Sinjskog kraja.

Osvojili smo srce publike koja je nagradila izvedbu naših korisnika ovacijama, pljeskom i brojnim poklicima bravo!

Kao kruna ljetnim radostima uslijedilo je javno priznanje o dodjeli kolektivne nagrade Grada Sinja za dugogodišnju nesebičnu brigu o djeci, mladima i odraslima s intelektualnim i drugim oštećenjima u razvoju i time smo ponosno postali Sinjski laureati.

Na 24. sjednici Gradskog vijeća Sinja javna priznanja Grada Sinja uručila je  gradonačelnica Kristina Križanac na Svečanoj sjednici koja  se održala 12. kolovoza u predivnom ambijentu kule u sklopu tvrđave Kamičak, povodom Blagdana Velike Gospe ujedno i Dana Grada Sinja.

Kao ravnateljica ovom prilikom zahvaljujemo Gradskom vijeću i građanima Grada Sinja što su prepoznali veliki trud i rad djelatnika COO Juraj Bonači, posebno rad vrijednih djelatnika podružnice Sinj na čelu s predstojnicom Andrejom Milošević.

Ovdje uistinu govorimo o timu stručnjaka koji u zajedništvu, s velikim srcem i ljubavlju rade svoj posao i tako ostvaruju  naš glavni cilj –  zadovoljan korisnik, roditelj i djelatnik.

Svakodnevno se uvjeravamo kako zajedništvo i timski rad mogu učiniti čuda i želimo naglasiti kako Grad Sinj živi zajedništvo s našim Centrom  365 dana u godini i da je primjer grada koji je uvijek spreman pružiti ruku pomoći.

Ne možemo, a da ovom prilikom ne spomenemo Viteško alkarsko društvo koje je 2017.g. u gradu heroju Vukovaru mislilo na naš Centar i donirao sav prihod od ulaznica i time dodatno pridonio našem razvoju. I upravo plod zajedništva svih nas je i ova nagrada.

Ovo naše zajedništvo neka svojim blagoslovom i zagovorom prati naša Majka Gospa Sinjska i blagoslovi sve naše zajedničke puteve čineći naša srca otvorena za ljubav i spremna na pomoć.

Zahvalna ravnateljica Snježana Čotić i djelatnici Centra za odgoj i obrazovanje „Juraj Bonači“, Split

 

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript