Događanja - Podružnica Sinj

Sedam anđela na Anđelinu vjenčanju

Anđela Budimir je s izabranikom svojega srca Krešimirom Bilićem na vjenčanje i svadbenu večeru, uz ostale, pozvala i posebne goste: Stipu, Marinu, Tomislavu, Dušanku, Ivana, Nevenku i Petra.

Oni su korisnici sinjskog Područnog odjeljenja splitskog Centra za odgoj i obrazovanje “Juraj Bonači”. Radi se o mladim osobama s teškoćama u razvoju. Ali koji su Anđelin najljepši dan u životu učinili nezaboravnim.

Svaka čast svim gostima na Anđelinoj i Krešinoj svadbenoj večeri i zabavi, ali poslije svadbe pričalo se samo o spomenutim gostima. S razlogom. Jer su oni plesom, zabavom, pristupom svim gostima na svadbi, a iznad svega odnosom prema Anđeli u kojoj su vidjeli utjelovljenje pravog anđela ovoj svadbenoj zabavi dali pečat ljubavi i humanizma.
Anđela i Krešo vjenčali su se i priredili svadbenu večeru prije nešto više od mjesec dana. Kada smo doznali za događaj pokušali smo s Anđelom i njenim gostima upriličiti susret, ali kako su bili školski praznici trebalo je pričekati početak nove školske godine. Čekali i dočekali. Evo priče