Događanja - Podružnica Sinj

Prosinac u Podružnici Sinj

Tokom prosinca u našoj Podružnici bilo je izuzetno veselo I živo. Imali smo mnogo gostiju ali i mi smo bili aktivni na više mjesta.

Krenimo redom: sudjelovali smo na Festivalu u Đardinu, na Božićnoj priredbi također u Đardinu, vozili smo se u vlaku sa Sv.Nikolom, na obljetnici gimnastičkog kluba “Marjan” na Gripama, na zabavi u Happylanda u Sinju.

U goste su nam došli: Udruga “Sinjski ferali”, golubari Sinja, bajkeri Sinja, učenici škola “Ivana Lovrić”Sinj, Han, Trilj, Vedrine, srednja tehnička škola – smjer tehničar cestovnog prometa u Sinju.

Posjećivali su nas donatori kojima smo iskreno zahvalni: srednjoškolci u Sinju, bajkeri Sinja, golubari Sinja, Udruga prijevoznika Hrvatske, gđa Lidija Krivić, najpoznatiji medar Cetinske krajine gospodin Ivan Mravak, student PMF iz Zagreba, Hempel iz Umaga, C-mont I gđa Nada Gulić Cvrlje. Svi učenici gore navedenih škola također su nas poklanjali prigodnim poklonima u skladu sa njihovim mogućnostima. I svima njima HVALA!.

Zahvalni smo i našim volonterima koji nas vjerno prate.Naši najvjerniji volonteri su : Matea Živalj , Karla Kunac, Marija Mandac, Silvana Kuštre, Antonija, Ana Majstorović. Međutim i naši korisnici su sudjelovali u volontiranju udruge “Srma” te su zbog toga na kraju školske godine dobili priznaje.

Posljednji školski dan u prosincu priredili smo priredbu za roditelje.  Nakon toga je uslijedio domjenak i rastanak uz dobre želje svima.