COO "Juraj Bonači"

Predsjednici predstavljen projekt “Poveži se bojom, približi se slikom”

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELLNa predstavljaju projekta bili su korisnici Centra za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači koji su od početka uključeni  u projekt.U prvoj  godini projekta  korisnici Centra za odgoj i obrazovanje “Juraj Bonači” Split   u suradnji  sa predškolskim i školskim ustanovama redovnog odgojno-obrazovnog sustava sudjelovali su u više zajedničkih aktivnosti pod sloganom: “Poveži se bojom, približi se slikom” u kreativnim radionicama na temu: boje, osjećaji i raspoloženje.

U drugoj godini projekta u Dislociranoj jedinici Firule izrađivala se tapiserija  u tkalačkim radionicama uz  pomoć učenika-volontera iz redovnih odgojno-obrazovnih ustanova gdje su naši korisnici svoje dugogodišnje iskustvo u tehnici izvlačenja čvorova na straminu podučavali sve sudionike projekta.
Tako je i na samom predstavljanju projekta predsjednici Kolindi Grabar Kitarović, naša Emilija je pokazala predsjednici tehniku koja se koristila pri izradi prezentirane tapiserije.

Čast nam je da smo bili dio ovog projekta što i dokazuju i osmjesi i zadovoljstvo naših korisnika i svih uključenih u realizaciju projekta.