COO "Juraj Bonači"

OBILJEŽIMO ZAJEDNO MEĐUNARODNI DAN OSOBA S INVALIDITETOM

U petak, 1. 12. 2023. od 9.00 do 12.30 sati u Atriju Centra za odgoj i obrazovanje “Juraj Bonači” Split obilježit ćemo Međunarodni dan osoba s invaliditetom kako bismo postigli jednakost u ostvarivanju ljudskih prava i sudjelovanju osoba s invaliditetom u društvu.

Pozivamo Vas u našu Školu prijateljstva u kojoj ćemo zajedno srcem vratiti tradiciju izrade božićnih čestitki te uz naše prijatelje učenike iz Škole likovne umjetnosti, Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju i studente Umjetničke akademije izraditi božićnu kartolinu i na taj način probuditi najljepše emocije.

S porukom da se prisjetimo onih toplih riječi koje smo ispisivali rukom na kartoline pa odlazili u poštu i na njih lijepili poštanske marke, te s nestrpljenjem iščekivali tko će se sve nas sjetiti i poželjeti nam sve dobro za Božić i Novu godinu.

Ove godine neka u naše domove pristigne čestitka iz Škole prijateljstva koja će u vama probuditi najljepše emocije i biti podsjetnik da nas različitosti trebaju uvijek više zbližavati.

“Budimo jedni drugima bliži, budimo jedni drugima dar.”