Zajednička događanja - DC Firule

Naše prvo zimovanje

U ovih šest godina postojanja  Odjela za pružanje socijalnih usluga osobama s poremećajem iz spektra autizma došlo je vrijeme da u povijest upišemo i naše prvo zimovanje.

Uzbuđeni i sretni smo krenuli put Ravne Gore  u ranim jutarnjim satima 11.02.2019.

Dan je bio prekrasan, sunčan iako nam sunce u tom momentu i nije baš odgovaralo. Željeli smo jako snijeg da naše zimovanje dobije pravi zimski ugođaj. I zaista putem nas je pratio snijeg ,toliko smo bili sretni. Čarolija je mogla početi…

Po dolasku na naše odredište Pansion Bijela ruža u Ravnoj Gori ,dočekao nas je miris i toplina  doma . Naši domaćini su nas dočekali otvorenog srca ,pružili nam udoban smještaj i ukusnu hranu .

Smjestili smo se u roku 5 minuta , nismo mogli iščekati  da se odemo grudati i sanjkati . Prvi dan smo uživali u snježnim radostima.

Drugi dan našeg boravka zasjalo je sunce i vrijeme smo iskoristili za posjet u Rijeku gdje je sve već uređeno za karneval. Na Korzu smo popili piće ,uživali u napućenosti grada . Poslijepodne smo obišli Delnice gdje smo se u parku punom sprava za igru se igrali.

Treći dan je došao jako brzo , nakon doručka smo napustili naše drage domaćine i krenuli put Gospića . u Gospiću smo nakon šetnje mjestom odlučili ručati u restoranu .

Na putu prema Dalmaciji dosadio nam je autoput ,pa smo se spustili do Primoštena . More,šljunčana plaža,sunce ,riva…sve smo bili bliže svojoj kući.

Nakon šetnje mjestom,igrom na igralištu nastavili smo vožnju od našeg Splita .

Kada smo došli u svoj dom dočekali su nas naši prijatelji i tete.

Vratili smo se u našu svakodnevnicu i sada možemo s vama podijeliti našu radost u slikovnom prikazu.