Volonteri

Korporativno volontiranje tvrtke Atlantic trade

Korporativno volontiranja tvrtke Atlantic trade-a. Naime, 18.5.2018.  oko 450 djelatnika volontira u isto vrijeme u cijeloj Hrvatskoj, kroz različite aktivnosti.

U Splitu je 30 djelatnika iskazalo želju za volontiranjem, te su rado prihvatili ideju da u okolišu našeg Centra Juraj Bonači zasade sadnice koje bi oplemenile vanjski prostor, a njima dala osjećaj koje volontiranje stvara.

Akciju su svojim stručnim radom i sadnjom poduprli i Parkovi i nasadi, a cijela akcija je koordinirana pod vodstvom GRADSKOG DRUŠTVA CRVENI KRIŽ SPLIT  s ravnateljem Društva, gosp. Tomislavom Gojom.

Ovom prilikom se želimo zahvaliti  svim djelatnicima Atlantic trade d.o.o  iz splitske podružnice  na čelu s gosp. Emilom Tedeschijem, za hvale vrijednu akciju kroz korporativno volontiranje. Dvorište našeg Centra sada odiše čistoćom i urednošću. Stabla koja smo posadili sigurno će kroz sve godine rasta podsjećati na ovu  hvale vrijednu akciju.

Ovi primjeri dobre prakse imaju cilj potaknuti i motivirati poslovni sektor, i sve druge, da se uključe u volonterski svijet.

Hvala Atlantic trade-u, Parkovima i nasadima, Gradskom društvu Crvenog križa Split