COO "Juraj Bonači"

Humanitarna akcija Gimnastičkog kluba Marjan za naš Centar

„Gala gimnastički Božić u Splitu“ održan je u nedjelju, 16. prosinca 2018. s početkom u 18.30 h u maloj dvorani u Š.C. Gripe.
Ovim događajem Gimnastički klub „Marjan“ obilježio je 20 uspješnih godina djelovanja u sportskoj gimnastici pričajući priču o gimnastici kao sportu kojim se mogu baviti svi, od najmanjih i najmlađih, potrebitih do vrhunskih sportaša.

Marjanovi posebni gosti- prijatelji, bili su korisnici centra Juraj Bonači koji su također sudjelovali u gimnastičkoj reviji kao mali gimnastičari i vrhunske gimnastičare Matiju Barona na konju s hvataljkama i jednog od najboljih prečaša svijeta, Tina Srbića.
Uz njih nastupilo je preko 200 djece članova kluba, olimpijka Ana Đerek, i dvostruka olimpijka Tina Erceg koja je prvi put nakon olimpijskih igara 2012. izvela vježbu na parteru, Marjanu za rođendan.

Kako je Božić vrijeme darivanja, Marjanovci su Gala gymu dali i humanitarnu notu, odnosno potaknuli su Lions klubove Splita, Solina i Trogira da otvore humanitarni račun putem kojega će se prikupljati sredstva za kupnju fizioterapeutskog kreveta za korisnike centra Juraj Bonači, naše prijatelje.

Stoga je „Gala gimnastički Božić u Splitu“ promotor humanitarne akcije a sredstva se mogu uplaćivati na ž.r. HR 39 24840081135047572 – donacija za „Juraj Bonači“

Na kraju jedinstvenog gimnastičkog spektakla želja nam je našu svečarsku božićnu jelku pokloniti Gradu Splitu – prijatelju djece, a na kojoj već puna dva mjeseca svojim kreativnim rukama rade naši prijatelji iz Juraj Bonačija.

Bio je to pravi gimnastički spektakl, gimnastička božićna priča, ispričana srcem kroz sport, druženje i dobra djela, a okupljena povodom 20 uspješnih gimnastičkih godina Gimnastičkog kluba Marjan.