Događanja - Odgoj i obrazovanje Zajednička događanja - DC Firule

Gimnastičari Marjana i Lionsi regije Jug – za Centar „Juraj Bonači“

U Dislociranoj jedinici Firule- COO Juraj Bonači svečano obilježen završni trenutak zajedničke humanitarne akcije Gimnastičkog kluba Marjan i Lions klubova Regije Jug (LC Split, LC Marjan, LC Dioklecijan, LC Salona i LC Trogir uz Lionse iz drugih klubova) – predaja fizioterapeutskog kreveta za potrebe fizikalne terapije odraslih korisnika Centra iz spektra autizma.

Uvod u ovu akciju započeo je u prosincu 2018. svečanošću gimnastičkog kluba Marjan „Gala gimnastički Božić u Splitu“ u kojoj su sudjelovali i sami korisnici Centra.

Dobročinstvo i prijateljstvo rezultirali su time da od danas COO Juraj Bonači ima tri fizioterapeutska stola. Uz spomenuti raspolaže s još jednim fizioterapeutskim krevetom u Odjelu odgoja i obrazovanja i jednim za masažu što će predstavljati napredak u njezi i terapiji odnosno podizanja kvalitete usluga koje Centar pruža.

Ravnateljica Centra prof. Snježana Čotić toplim riječima, prigodnim zahvalnicama i predivnim rukotvorinama korisnika Centra zahvalila je predsjedniku zone Lionsa Pjeru Zekanu i predsjednici Gimnastičkog kluba Marjan Deni Borozan na organizaciji ove hvale vrijedne akcije koju su svi ocijenili uspješnim uvodom u daljnju suradnju i nova dobročinstva.

I na kraju najljepšu zahvalu uputili su sami korisnici COO Juraj Bonači svojim glazbenim izvedbama.

Dobro je činiti dobro, jer samo na taj način kvalitetno doprinosimo zajednici u kojoj živimo.