COO "Juraj Bonači"

10. Ples s anđelima!

ples anđela

Pozivamo te na jubilarni, 10. po redu Ples s anđelima – jedinstveni srceuključivački disco party za sve osobe s intelektualnim teškoćama i njihove prijatelje ovu nedjelju, 12.02. od 17 do 20 sati u klubu Tropic na Bačvicama.

Podsjetimo kako je ovaj inkluzijski party započeo 2008. godine te je postao tradicionalna godišnja svetkovina svih osoba s intelektualnim teškoćama u našem podneblju kojega se s nestrpljenjem čeka i za njega priprema.

Svake godine okupi se između 700 i 900 osoba s intelektualnim teškoćama, ali i brojnih sugrađana, volontera, ljudi koji su ovaj projekt prihvatili kao svoju feštu ljubavi jer se redovito odvija u doba Valentinova.

No, posljednje četiri godine Ples s anđelima odvija se i pod maskama što je doprinijelo brisanju svih razlika! Posebno smo ponosni što smo zadnje dvije godine redovni dio programa Splitskog krnjevala.

Ovogodišnji Ples s anđelima održat će se u organizaciji Skautskog kluba Marjan te pod sponzorstvom Splitske banke – Societe Generale Group u klubu Tropic na Bačvicama koji besplatno ustupa prostor i konobare koji volontiraju za ovu prigodu.

Uz DJ-a Tonya Sancheza i gosta iznenađenja (poznatog splitskog pjevača) isplesat će se korisnici ustanova Juraj Bonači, njihove Dislocirane jedinice Firule, centra u Makarskoj i Sinju, predstavnici Centra u Vrlici, članovi udruga Srce, Lastavice, Zvono, Anđeli, Sindrom down,… a neki od njih pripremili su i točke s kojima će se predstaviti okupljenima.

Vidimo se na Plesu! ♥

P.S. ulaz i konzumacija pića su besplatni – hvala donatorima! 🙂

Svoj dolazak možete potvrditi na Facebook događaju: