Korisnici Centra sudjelovali na sportsko – rekreativnoj radionici

Centar za odgoj i obrazovanje JURAJ BONAČI nastavio je s održavanjem projektnih radionica pa je tako u travnju 2021. godine, održao sportsko-rekreativnu radionicu za korisnike s ciljem promocije važnosti sporta i rekreacije za zdravlje.

Radionica na temu sporta i rekreacije, održala se 17. travnja 2021. godine u prostorijama dvorane Taekwondo kluba „Galeb“ s ciljem osvješćivanja korisnika i ukazivanja na izrazitu važnost sporta i rekreacije u svakodnevnom životu te motiviranja na svakodnevno vježbanje u dvorani Centra. Voditeljica radionice korisnike je informirala o utjecaju prekomjerne težine na zdravlje, načinima održavanja optimalne težine te doprinosu sporta i rekreacije cjelokupnom funkcioniranju tijela. Korisnici su uz stručne upute voditeljice u sklopu radionice izveli različite vježbe spretnosti, snage te izdržljivosti.

Voditeljica radionice ustvrdila je kako su korisnici tijekom cijelog trajanja sportsko-rekreativne radionice bili izrazito koncentrirani i pozorno slušali upute te su tijekom izvođenja aktivnosti uzimali samo nekoliko kraćih stanki.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Centra za odgoj i obrazovanje JURAJ BONAČI.
Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.