Korisnice Centra sudjelovale na radionici uređivanja i uljepšavanja noktiju

Centar za odgoj i obrazovanje JURAJ BONAČI u sklopu projekta, na samom početku 2021. godine održao je dvije edukativne radionice za korisnice s ciljem poticanja njihove samostalnosti u svakodnevnom životu.

Radionice na temu „Uređivanje i uljepšavanje noktiju“, održale su se tijekom siječnja i veljače u prostorijama Suvremenog učilišta u Splitu – Aspira s ciljem stjecanja vještine pravilnog vođenja brige o noktima, samostalnog uređivanja i uljepšavanja noktiju te stjecanja iskustva korištenja usluge kozmetičara/pedikera i pravila ponašanja u kozmetičkom salonu. Voditeljica radionice korisnicama je prikazala radni prostor te sredstva potrebna za rad, a korisnice su u sklopu radionice međusobno uređivale i uljepšavale nokte.

Voditeljica radionice ustvrdila je kako su korisnice tijekom cijelog trajanja edukativnih radionica bile izrazito motivirane za provođenje aktivnosti uz fizičku pomoć i vođenje. Također, naglasila je kako su korisnice pokazale izrazitu spretnost i preciznost, a najviše ih je obradovala opuštena atmosfera i ugodno druženje.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Centra za odgoj i obrazovanje JURAJ BONAČI.
Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.