Poziv na drugi okrugli stol projekta “Za bolji život”

Poštovani,
posebno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na drugi okrugli stol koji će se održati u sklopu javne kampanje projekta „Za bolji život – povećanje kvalitete života osoba s intelektualnim teškoćama kroz socijalnu uključenost“, sufinanciranog iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Glavni cilj projekta „Za bolji život“ je povećati uključenost osoba s invaliditetom-intelektualnim teškoćama u društvo, širenjem i unaprjeđenjem kvalitete socijalnih usluga u zajednici.

Centar za odgoj i obrazovanje JURAJ BONAČI u suradnji s Institutom perspektiva ekonomije Mediterana organizira ovaj prvi okrugli stol u svrhu rasprave na temu ključnih problema s kojima se osobe s invaliditetom, s naglaskom na osobe s intelektualnim teškoćama, susreću pri funkcionalnoj integraciji u život zajednice, ali i načinima njihova optimalnog uključivanja u društvo.

Okrugli stol će se održati u četvrtak, 31. ožujka 2022., u 10:00 sati u prostoru Hotela Pax – u sklopu Franjevačkog klerikata, Trstenik, Put Iza Nove bolnice 10 c, Split.

U nastavku je prikazan dnevni red okruglog stola.

Poziv na drugi okrugli stol projekta „Za bolji život“ (PDF)

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Centra za odgoj i obrazovanje JURAJ BONAČI.
Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.