Korisnici Udruge Zvono posjetili korisnike našeg Centra

U lipnju 2021. godine u sklopu projekta, organiziran je vikend posjet korisnika i djelatnika Udruge Zvono iz Belišća našem Centru, s ciljem poticanja kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, poticanja interakcije te upoznavanja djelatnika iz drugih dijelova zemlje.

Naime, korisnici i djelatnici Udruge Zvono, a prije svega i dragi prijatelji Centra, dana 23. lipnja 2021. u popodnevnim satima stigli su iz Belišća. Već isti dan u pratnji korisnika i djelatnika Centra uputili se u Podstranu na kupanje i druženje.

Drugi dan druženja također je protekao u aktivnom tonu. Dragi gosti Centra, posjetili su Odjel za pružanje socijalnih usluga osobama s intelektualnim poteškoćama-Firule, gdje su i održane dvije radionice na temu osnaživanja osoba s intelektualnim teškoćama. Tijekom trajanja radionica održano je niz aktivnosti najmanjih upoznavanju i druženju osoba s intelektualnim teškoćama, ali i poticanju njihovog samo zastupanja i samoodređenja te stvaranju ugodnog okruženja.

Na samom kraju edukativno-aktivnog posjeta, djelatnici Udruge Zvono dobili su potvrdnice o sudjelovanju, a korisnici su pokazali iznimno zadovoljstvo provedenim vikendom ispunjenom raznim sadržajima i aktivnostima. Njihovi osmjesi rekli su više od bilo koje riječi.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Centra za odgoj i obrazovanje JURAJ BONAČI.
Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.