Drugi dio javne kampanje projekta „Za bolji život“

Centar za odgoj i obrazovanje JURAJ BONAČI provodi javnu kampanju projekta „Za bolji život“, sufinanciranog iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

U sklopu projektne javne kampanje održavaju se dva ključna događanja – drugi okrugli stol te drugi informativni dan uz završnu konferenciju za medije.

Drugi okrugli stol održat će se u četvrtak 30. ožujka 2022. u 10:00 sati u Hotelu Pax (Franjevački klerikat, Trstenik, Put Iza Nove bolnice 10 c). Organizira se u svrhu stručne rasprave na temu ključnih problema s kojima se osobe s invaliditetom, s naglaskom na osobe s intelektualnim teškoćama, susreću pri funkcionalnoj integraciji u život zajednice.

Drugi informativni dan i završna konferencija za medije, održat će se u petak 1. travnja 2022. s početkom u 10:00, također u Hotelu Pax, s ciljem upoznavanja i senzibiliziranja šire javnosti o potrebama osoba s invaliditetom, s naglaskom na osobe s intelektualnim teškoćama i poticanje njihove integracije u društvo.

Detaljne informacije o temama i pripadajućim predavačima drugogokruglog stola i informativnog dana prikazane su u pozivu i dnevnom redu.

Poziv na drugi okrugli stol projekta „Za bolji život“ (PDF)

Poziv na drugi informativni dan projekta „Za bolji život“ (PDF)

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Centra za odgoj i obrazovanje JURAJ BONAČI.
Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.