Konferencija za medije projekta – „Za bolji život– povećanje kvalitete života osoba s intelektualnim teškoćama kroz socijalnu uključenost“

Centar za odgoj i obrazovanje JURAJ BONAČI poziva Vas na konferenciju za medije projekta „Za bolji život– povećanje kvalitete života osoba s intelektualnim teškoćama kroz socijalnu uključenost“. Konferencija za medije održat će se 3. prosinca 2020. u 10:30 sati u prostoru Hotela Pax u sklopu Franjevačkog klerikata, Split.

Cilj projekta „Za bolji život“ je povećati uključenost odraslih osoba s invaliditetom-intelektualnim teškoćama u društvo, širenjem i unaprjeđenjem kvalitete socijalnih usluga u zajednici. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta, čija je provedba započela u travnju 2020., a završetak predviđen u travnju 2022., iznosi 929.203,95 HRK, od čega je iznos EU sufinanciranja 85 % (789. 823, 36 HRK).

Projekt i planirane projektne aktivnosti predstavit će ravnateljica Snježana Čotić, prof. te voditeljice projektnih aktivnosti Tanja Šeparović i Anica Kerep.

Napomene:
– Broj posjetitelja je ograničen te je potrebna prethodna najava dolaska.
– Konferencija će se održati u skladu s preporukama za sprječavanje zaraze COVID-19.
– Nošenje zaštitnih maski za lice je obavezno.

Poziv na konferenciju za medije (PDF).

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Centra za odgoj i obrazovanje JURAJ BONAČI.
Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Promjena veličine fonta
Kontrast